Logomerking

Vi har produksjon i eget hus og besitter god kompetanse i å finne den beste metoden for logomerking av ulike produkter. Vi veileder deg for å finne det beste uttrykket til målsettingen dere

Silketrykk

Silketrykk eller serigrafi er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram, finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier. Begrepet brukes både om teknikken og om avtrykket etter teknikken, det vil si det trykte bildet.

Silketrykk egner seg til tekstil, kermikk, glass, metall, plast og de fleste underlag i tillegg til papir. Silketrykk
Klistermerker, store eller små for reklame eller industri. Silketrykte merker har stor holdbarhet ute, eks. merking av verktøy, maskiner og utstyr m.m.

Transfertrykk

Transfer trykk er en prosess som er meget lik silketrykk, forskjellen er at det med denne teknikken trykkes på et spesielt papir istedet for direkte på produktet.

Resultatet er at du ved bruk av transfer får meget sterke og "riktige" farger, transfer benyttes av Melings for kunder som benytter samme trykk (størrelse, farge o.l.) over flere produkter. Melings vil produsere transfer i volum og ha liggende på lager, for deretter å trykke bestillinger fortløpende.

Transfer kan benyttes på de fleste tekstilprodukter, også ryggsekker, bager o.l.

Brodering

Brodering passer bra til de fleste plagg og gir et eksklusivt resultat. Brodering er en stadig mer benyttet måte å logomerke tekstiler, bager og sekker.

Vi har 7 broderingsmaskiner på huset som er topp moderne datastyrt produksjonsutstyr. Våre medarbeidere innen brodering har lang erfaring noe som sikrer kvalitet og effektivitet.

Brodering tåler å bli vasket på høye temperaturer uten at glansen forsvinner. Den kan også strykes uten at det ødelegger broderingen.For å kunne brodere må det lages et broderingskort, det betyr å stingsette en logo. Hvert sting i logoen får sin markering. Dersom du er i tvil om hvordan resultatet blir kan du spørre om prøvebrodering.

Tampotrykk

Tampotrykk er en trykkmetode som brukes på harde produkter, og vi leverer tampotrykk på et stort utvalg av giveaway produkter oggaver i ulike størrelser. Eksempel på produkter som vi tampotrykker er flasker, powerbanker, kulepenner, minnebrikker, reflekser, kopper, og mye mer....

Gravering

Graverte gaveartikler i forskjellige materialer fra glass til stål er et ettertraktet produkt hos mange bedrifter. Vi kan levere dette med både laser- og fresegravering.
Vi kan også levere plaketter i forskjellige formater. med gravering.

Klikk for å se mer!

Broderte /vevde merker

Broderte merker var populær får en del år siden, da teknologien ikke vr kommet så langt m.h.t trykk og direkte brodering. Merkene gir et solid og kanskje retro inntrykk, disse sys på tekstiler, bager og ryggsekker..

Vevde merker har mer eller mindre tatt over for broderte merker. Fordelen med vevde merker er at de er tunnere, og mer fleksible, samt at de er tilgjengelige i mange strukturer fra grove, som ligner på broderte merker og til veldig fine strukturer som tilsvarer trykk.
De fleste vevde merkene er tilgjengelig med transferlim, som gør det enkelt å merke alle slags myke tekstil materialer.

Klikk på bildet for å se flere varianter av broderte /vevde merker

Klikk for å se mer!

Vevde etiketter

Vevde etiketter passer til utvendig merking rundt sydde kanter på skjorter, luer, hansker etc. Merkene blir sydd på plaggene.

Klikk på bildet for å se flere varianter av vevde etiketter.


Klikk for å se mer!

Ziptags

Zipptags fester man på glidelåsen. Logoen kan fås begge sider. De finnes i mange ulike varianter. Vevde eller i gummi.

Klikk på bildet for å se flere varianter av ziptags.

Lærmerker

Lærmerker passer best på strikkede grove plagg så som cardigan, jakker, jeans, luerr, hansker og fleeceprodukter.

Klikk på bildet for å se flere varianter av lærmerker.

Klikk for å se mer!

Gummimerker

Gummimerker passer fint på jakkerr, veskerr, luer, hansker, bukserr, caps m.m. når man vil få fram 3D logotyper. Gummimerkene kan man få i valgfri form med små detaljer.Merkene sys fast.

Klikk på bildet for å se flere varianter av gummirmerker.

Klikk for å se mer!

Skjorteknapper

Få din logo på skjorteknappen(e), Logoenmerkingen blir tredd over selve knappen.

Klikk på bildet for å se flere varianter av lærmerker.