Snekkerforkle


Snekkerforkle
Art.nr. 4092618066
Minste antall: 1 stk

Smekkeforkle i snekkerbuksestil. Litt kraftigere smekkeforkle med mange nyttige lommer og detaljer. Slitesterkt stoff og markerte sømmer. Splitter foran for god passform. Kryss i ryggen gir god ergonomisk støtte. Kan vaskes på 60 °C.

- Mange nyttige lommer
- Splitt midt foran
- Slitesterkt stoff
- Ergonomisk

Pris 1125,00 kr

Produktfarge

Stripete denim

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Segers Fabriker

Å bære et plagg fra Segers gjør deg ikke automatisk til en mester i jobben. Men mange mestere jobber i våre klær. Sveriges mest talentfulle og prisbelønte kokker er ett eksempel. Men Segers klær finner du ikke bare på kjøkkenet. Klærne brukes også av hovmesteren, servitøren, bartenderen, hotellresepsjonisten og hos personal innen helse og omsorg. Høy kvalitet, design som speiler bedriftens visjon og funksjon som personalet trives i. Med rett arbeidsklær løfter vi opplevelsen av virksomheten din.

Med Segers har du full kontroll fra start til mål. Vi eier våre egne produksjonsanlegg i Ukraina og Pakistan, med lager og logistikk i Estland. Rett plagg til rett tid, produsert på en ordentlig måte. Kvalitet- og produksjonskontroll gjøres fra hovedkontoret i Borås.


Vis samtlige produkter fra Segers Fabriker
Kvalitet 100% bomull - Denim - 380g/m²
Vaskeråd 60
Opprinnelsesland Ukraine
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.
Lagersaldo one size 373 st

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 212,00 kr

Premier®
Craftsman Double Pocket Canvas Apron

Pris: 145,00 kr

Premier®
Mid Length Pocket Apron

Pris: 219,00 kr

Premier®
Chino Waist Apron

Pris: 882,00 kr

Segers Fabriker
Tunika Dame

Pris: 230,00 kr

Segers Fabriker
Kokkelue

Pris: 964,00 kr

Segers Fabriker
Strikkbukse i unisexmodell