Nordic Kitchen Kitchen roll holder , cutting board


Art.nr. Eva Solo - Nordic Kitchen
Minste antall: 1 stk

Nordic Kitchen Kitchen roll holder , cutting board 32x24
Kjøkkenrullholderen er i rustfritt stål med en lekker stropp av kjernelær. Holderens bunn har ekstra tyngde og er belagt med gummi slik at den står stabilt når man river av papir. Nordic Kitchen skjærebrettet er skåret i eik, noe som gir hvert eneste brett et unikt utseende. Det kan brukes til hakking og skjæring eller til servering av f.eks. tapas. Lett å holde rent – bruk varmt vann og såpe. Vedlikehold: behandles med olje regelmessig.

Pris

Antall 2
Pris/stk 359,00

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Eva Solo

Eva Solo skaper boligtilbehør og kjøkkenutstyr i eksklusiv dansk design som kombinerer estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet. Gjenstander som det er en nytelse å se på, bruke og eie.

Virksomhetens historie går helt tilbake til 1913, og Eva-merket slo igjennom for alvor i 1952 med en brød- og påleggsmaskin som ble en designklassiker. Den første av mange. I dag er produktene fordelt på forskjellige kolleksjoner som forhandles over hele verden. Men utgangspunktet er fortsatt det samme: estetikk, funksjonalitet og kvalitet.


Vis samtlige produkter fra Eva Solo
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 328,00 kr

CUE
Shantou

fr. 312,00 kr

CUE
Xian

fr. 609,00 kr

CUE
Lillesand

fr. 576,00 kr

CUE
Mars DAB

fr. 708,00 kr

CUE
Arendal

fr. 729,00 kr

CUE
Saturn DAB