Gavekort Vinga Home


Gavekort Vinga Home
Art.nr. pkvh_360
Minste antall: stk

Med et gavekort på Vinga Home gir du bort nesten ubegrensede valg. Alle produktene som er på alle våre andre gavekort er tilgjengelige på nettstedet pluss alle andre sortiment som er på Vingahome, men som kanskje ikke er på noen av gavekortene i dag. Vi tror at det du velger selv ikke bare er noe du trenger og ønsker, men også noe du virkelig vil bruke. Det resulterer også i et mer bærekraftig alternativ og en enda lykkeligere mottaker av gaven. Ønsker du et selvdesignet kort, din egen hilsen på nettstedet eller en gave med kortet, løser vi det selvfølgelig. For oss er det viktigste å maksimere verdien av å gi og vise takknemlighet. Og gjør det så enkelt som mulig for deg som kunde. SE HELE UTVIKLINGEN Større valg - Over 800 produkter fra kjente merkevarer. Kombinere - Mottakeren kan kombinere flere produkter til en samlet verdi. Legg til penger - Mottakeren har muligheten til å legge til penger selv hvis de vil kjøpe noe som overstiger verdien av gavekortet. Rabatterte priser - Mottakeren får tilgang til rabatterte priser og spesialtilbud tilgjengelig på Vinga Home.
Vinga of Sweden

Vinga of Sweden fokuserer på smarte og stilige produkter for hjem og friluftsliv. Design, funksjonalitet og miljø er det som styrer prosessen med å utvikle nye produkter og gaver til ansatte og kunder på bedrifter. Produktene kommer alltid pent pakket. Vinga skaper minner!


Vis samtlige produkter fra Vinga of Sweden
Vekt 30 gram
Informasjonsmaterial Vis
Leveringstid 1-2 dager uten trykk
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.
Lagersaldo Tilgjengelig på lager

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Vinga of Sweden
Gavekort Regal
Vinga of Sweden
Gavekort Extravagans
Vinga of Sweden
Gavekort Classic
Vinga of Sweden
Gavekort Nobel
Vinga of Sweden
Gavekort Vinga Home

Pris: 369,00 kr

Vinga of Sweden
Stekeplate