Funtionality, Quality & Good Design


Funtionality, Quality & Good Design
Art.nr. Eva Solo - Legio Nova
Minste antall: 1 stk

Legio Nova Bowl 1,8 L og Salad set Oak
Skålen har innvendige riller som gjør at maten presenteres på en vakker og elegant måte. Den er laget av porselen og tåler oppvaskmaskin. Salatbestikket fra Eva Trio er skåret i eik, noe som gir et unikt og nordisk utseende. Rengjøres enkelt med varmt vann og såpe. Behandle det med litt olje av og til.
All Legio Nova porselen kommer med 10 års porselensgaranti.
Pakket i gavepose.

Pris

Antall 4
Pris/stk 395,00

Produktfarge

Hvit

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Eva Solo

Eva Solo skaper boligtilbehør og kjøkkenutstyr i eksklusiv dansk design som kombinerer estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet. Gjenstander som det er en nytelse å se på, bruke og eie.

Virksomhetens historie går helt tilbake til 1913, og Eva-merket slo igjennom for alvor i 1952 med en brød- og påleggsmaskin som ble en designklassiker. Den første av mange. I dag er produktene fordelt på forskjellige kolleksjoner som forhandles over hele verden. Men utgangspunktet er fortsatt det samme: estetikk, funksjonalitet og kvalitet.


Vis samtlige produkter fra Eva Solo
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 791,00 kr

Eva Solo
Nordic Kitchen

tilbud 395,00 kr

Eva Solo
Eva Solo - Weather News

tilbud 360,00 kr

Eva Solo
Funtionality, Quality & Good Design

tilbud 179,00 kr

Eva Solo
Eva Solo Drinking bottle 0.5

tilbud 189,00 kr

Eva Solo
Eva Solo To go cup

tilbud 315,00 kr

F&H
Holm Ølkasse