Cosmolite Spinner 86 (4 hjul)


Cosmolite Spinner 86 (4 hjul)

Velg Variant

Art.nr. 73353-1776-2
Minste antall: 1 stk

Samsonite har oppdatert denne Curv-klassikeren ved å inkludere den nyeste teknologien og designen, samtidig som den viderefører de fantastiske historiene som er en del av designens DNA. Nye Cosmolite er videreutviklet, men uendret. Den har beholdt den ikoniske silhuetten, men den er lettere enn noen gang takket være mer elegante og lette komponenter.

Pris 3383,00 kr

Produktfarge

Copper Blush

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Samsonite

Da Jesse Shwayder grunnla Samsonite® i 1910, hadde ikke alle muligheten til å reise rundt og se verden – det var forbeholdt de godt bemidlede. Siden det var så eksklusivt å reise, var alt preget av høy kvalitet, fra transporten til servicen og tilbehøret man brukte for å ta med seg eiendelene sine. Samsonite er ett av de originale merkene innen reise, og selskapet har fortsatt å utvikle håndverk og innovasjon de siste 100 årene for å lage stilige, høykvalitetsløsninger for reisende rundt om i verden.

I dag leder Samsonite fortsatt an i bagasjemarkedet, og kjerneprinsippene er de samme. Selskapet videreutvikler Shwayders visjon globalt ved å tilby design og innovasjon i alle produktkategorier til alle forbrukergrupper.


Vis samtlige produkter fra Samsonite
Størrelse 86 x 58 x 36 cm
Materiale 100 % Curv®-materiale fra Propex i Tyskland
Volum 144.0 L
Vekt 3.5 kg
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 1052,00 kr

Stormtech®
Madagascar Duffle

tilbud 893,00 kr

Stormtech®
Road Warrior Crew Bag

tilbud 485,00 kr

Stormtech®
Soho Duffel

tilbud 542,00 kr

Stormtech®
Soho Gear Bag

tilbud 729,00 kr

Stormtech®
Kitsilano

tilbud 3239,00 kr

Samsonite
Cosmolite Spinner 81 (4 hjul)