Eva Solo - Weather News


Art.nr. Eva Solo - termometer
Minste antall: 6 stk

Digitalt utendørstermometer og barometer
Få oversikt ved værskifte. Les enkelt av utetemperaturen gjennom vinduet. Enkelt å lese temperaturen med store, digitale tall. Enkelt å følge veksling mellom høytrykk og lavtrykk med barometeret. Digitale symboler viser ikon for sol, skyer og regn.

Pris

Antall 6
Pris/stk 395,00

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Eva Solo

Eva Solo skaper boligtilbehør og kjøkkenutstyr i eksklusiv dansk design som kombinerer estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet. Gjenstander som det er en nytelse å se på, bruke og eie.

Virksomhetens historie går helt tilbake til 1913, og Eva-merket slo igjennom for alvor i 1952 med en brød- og påleggsmaskin som ble en designklassiker. Den første av mange. I dag er produktene fordelt på forskjellige kolleksjoner som forhandles over hele verden. Men utgangspunktet er fortsatt det samme: estetikk, funksjonalitet og kvalitet.


Vis samtlige produkter fra Eva Solo
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 791,00 kr

Eva Solo
Nordic Kitchen

fr. 359,00 kr

Eva Solo
Nordic Kitchen Kitchen roll holder ,  cutting board

fr. 395,00 kr

Eva Solo
Funtionality, Quality & Good Design

fr. 360,00 kr

Eva Solo
Funtionality, Quality & Good Design

fr. 215,00 kr

Eva Solo
Hot or Cold Enjoyment

fr. 189,00 kr

Eva Solo
Eva Solo To go cup