Stor steak gavepakke


Art.nr. F&H 550833-1
Minste antall: 1 stk

Stor og lekker Steakpakke fra HOLM. Inneholder: 4 x frieskurver, 4 x BITZ ramekiner til dip, 4 x støpejernstallerker med bordbeskytter i tre, samt et HOLM håndtak til støpejernstallerker. Leveres i gaveeske.

Pris 800,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
F&H

F&H-konsernet er Skandinavias største jernvaregrossist, med mer enn 30 merkevarer og over 8000 forskjellige artikler på lagerhyllene. F&H har 233 medarbeidere fordelt på Stockholm, Oslo og Kina, og hovedkontoret ligger i Viborg i Danmark.

Innovasjon er kjernen i virksomheten i alle sammenhenger. Gjennom kontinuerlig utvikling og markedsføring av nye produkter i nye former og materialer kan både kunder, leverandører og medarbeidere bli vinnere. Hver dag praktiserer medarbeiderne F&Hs kjerneverdier: Innovasjon, kompetanse, kvalitet, ordentlighet og engasjement.

F&H er fortsatt en virksomhet i vekst, og kombinasjonen av 100 % engasjerte medarbeidere og ledere, fokus på Skandinavia og gode merkevarer samt en sterk lokal forankring har medført tredoblet omsetning i løpet av 10 år.


Vis samtlige produkter fra F&H
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 315,00 kr

F&H
Holm Ølkasse

fr. 399,00 kr

F&H
Stort fat/centrepiece

fr. 599,00 kr

KÀhler
Gavepakke Hammershøi - termokanne med 4 krus

fr. 135,00 kr

Holmegaard
Holmegaard Juleserie

fr. 599,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen gaveeske

fr. 370,00 kr

Rosendahl
Grand Cru Presskanne