Førstehjelpspakke Traveller


Førstehjelpspakke Traveller
Art.nr. LS1060
Minste antall: 10 stk

Dette er et kompakt førstehjelpssett utformet til reiser på lengre turer. Settet inneholder alt du trenger for å behandle de fleste mindre skader som kan oppstå når du er ute på reise. Førstehjelpssettet er kompakt pakket, slik at det passer godt i kofferten. QuickFind-systemet gir deg enkel og rask tilgang til alt. Tasken kan henges opp.

Førstehjelpssettet inneholder 39 deler: Førstehjelpsbrosjyre, lavtheftende bandasje, vinylhansker, vevd bandasje, gaskompress, plaster, sinkoksid-tape, micropore-tape, kreppet bandasje, medium bandasje, sårlukkingsstrips, øyelapper, plasterrull, sårlukkingsstrips, antiseptiske våtservietter, duct tape, termometer, saks, pinsett og sikkerhetsnåler.

Førstehjelpssettet leveres i en slitesterk taske i ripstop-nylon, med vanntett glidelås. Tasken  har interne rom for enkel oppbevaring. Vekt: 365 gram. Størrelse: 170 x 120 x 60 mm.

Pris 624,00 kr

Produktfarge

Red

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
LifeSystems®

Kompromissløs kvalitet og ytelse er kjernen i hvert eneste Lifesystems-produkt.

Våre førstehjelpssett har ikke bare den høyeste kvaliteten på innholdet, men er også pakket i værbestandig og slitesterke etuier. Våre myggnett er laget av sterk hexagonal mesh og har enkle justeringssystemer. Våre innsektsmidler benytter spesialtilpassede formler for å ivareta den beste beskyttelsen hvor enn du skal. Og produktene i vårt «mountain survival» sortiment har blitt utprøvd og testet i noen av verdens mest fiendtlige omgivelser for å gi høyest mulig ytelse og beskyttelse fra elementene.

Enten du reiser jorden rundt eller bare skal på en dagstur i friluft, er din helse og sikkerhet ivaretatt. Vårt mål i Lifesystems er å tilby den essensielle beskyttelsen du trenger uten å inngå kompromisser ? fordi du heller skal trenge å gjøre det.


Vis samtlige produkter fra LifeSystems®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 159,00 kr

Sagaform®
Första Hjälpen Kit Vattentät

Pris: 7,51 kr

MerxTeam
Plastersett

Pris: 37,00 kr

PF Concept
Valdemar 16-delers nøkkelring førstehjelpssett

Pris: 5,18 kr

Zebro
Plaster Plus

Pris: 176,00 kr

PF Concept
Alexander 30-delers vanntett førstehjelpssett

Pris: 56,00 kr

XD Collection®
Førstehjelp