Lip Balm Mint (12) Black


Lip Balm Mint (12) Black
Art.nr. 540103201-00
Minste antall: 1 stk

Med en blanding av mandelolje, jojobaolje, sheasmør, solsikkeolje og aroma, gir denne leppepomade en langvarig, fuktighetsgivende og helbredende effekt. Fungerer like bra i varmt og tørt klima som i veldig kaldt klima. Har en beroligende effekt på tørre lepper.

Pris 99,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Vakinme


Vakinme er et hjem- og kroppspleiemerke som produseres lokalt på den svenske vestkysten og har et stort ønske om å hjelpe til med å ta små og enkle valg i hverdagen for å kunne leve bærekraftig og bevisst.

Ved å bruke sertifiserte organiske råvarer med forfriskende og beroligende dufter, håper vi å skape en følelse av velvære og tidløs bevissthet. Med et ekstra stort hjerte - og dyp respekt for den nordiske naturen og naturlige ingredienser, ønsker vi å levere gaver med refleksjon og stil.


Vis samtlige produkter fra Vakinme
Ledetid 2
Materialer Emballasjen er laget av resirkulerbar plast.
Land Sweden
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 239,00 kr

Vakinme
Bodylotion Daggmossa (6) Grey

Pris: 259,00 kr

Vakinme
Conditioner Daggmossa (6) Grey

Pris: 259,00 kr

Vakinme
Shampoo Daggmossa (6) Grey

Pris: 119,00 kr

Vakinme
Hand Cream Björktuva (6) White

Pris: 239,00 kr

Vakinme
Dish Washing Liquid åkermynta (6) Black

Pris: 289,00 kr

Vakinme
Body Wash daggmossa (6) Grey