POPlite -DAB+ og FM rds


POPlite -DAB+ og FM rds

Välj Variant

Art.nr. Sahaga 100325
Minste antall: 1 stk

- DAB+ og FM rds. Presets og hodetelefonutgang. Automatisk klokke og full klokkeradio-funksjon. Autotune og tekst (DLS) i displayet. Norsk tekst i displayet og i bruksanvisningen. Godt mottak og enkel i bruk. Spiller på 220v og 4 x AA-batterier.

Pris 320,00 kr

Produktfarge

Gul

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Sahaga

Sahaga skal ha både radioer og tilbehør i alle prisklasser og med alle funksjoner. POP er de rimelige og gode radioene som dekker hele behovet for radio gjennom dagen. HAMA er de gode og egenskapsrike radioene med mid-level priser og REVO er de eksklusive radioene med lekkert design, uslåelige egenskaper og uovertruffen kvalitet. Tilbehør og tilstøtende produktkategorier hører også med.


Vis samtlige produkter fra Sahaga
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 420,00 kr

Sahaga
POPstar dab+, fm rds

fr. 449,00 kr

Sahaga
POP - den originale, dab+, fm rds

fr. 640,00 kr

Sahaga
POPmusic dab+, fm

fr. 450,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen for Men gaveeske

fr. 590,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen Frequency Bolle, Medium

fr. 69,00 kr

Sagaform
Self Watering Coon, Black