Eva Solo Oeko-Tex®-badehåndkle


Eva Solo Oeko-Tex®-badehåndkle

Velg Variant

Art.nr. 592410
Minste antall: 1 stk

Oeko-Tex®-sertifiserte håndklær i langfibret bomull er en enkel vei til litt ekstra nytelse i hverdagen. Serien er av høy kvalitet, med alle de gode egenskapene bomull har. Ekstra myk, fantastisk sugeevne, lite loing og minimal krymping – bidrar til å gi deg følelsen av velvære hjemme. Som en del av designen er hempen integrert i selve håndkleet – dermed slipper du å tenke på hemper som går i stykker, løsner eller er vanskelige å finne. Det er utviklet for å holde, så Eva Solo gir fem års garanti mot at knapphullet går i stykker mot kanten. Den nye håndkleserien er fremstilt av 100 % langfibret bomull med fibre på 550 g/m2, og Oeko-Tex®-sertifiseringen er en internasjonal standard som sikrer at håndklærne ikke inneholder pesticider, tungmetaller eller særlige fargestoffer..

Pris 199,00 kr

Produktfarge

Dark grey

Logomerking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Eva Solo

Eva Solo skaper boligtilbehør og kjøkkenutstyr i eksklusiv dansk design som kombinerer estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet. Gjenstander som det er en nytelse å se på, bruke og eie.

Virksomhetens historie går helt tilbake til 1913, og Eva-merket slo igjennom for alvor i 1952 med en brød- og påleggsmaskin som ble en designklassiker. Den første av mange. I dag er produktene fordelt på forskjellige kolleksjoner som forhandles over hele verden. Men utgangspunktet er fortsatt det samme: estetikk, funksjonalitet og kvalitet.


Vis samtlige produkter fra Eva Solo
Størrelse Høyde: 140 cm, Bredde: 70 cm
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 189,00 kr

Eva Solo
Eva Solo To go cup

tilbud 179,00 kr

Eva Solo
Eva Solo Drinking bottle 0.5

tilbud 791,00 kr

Eva Solo
Nordic Kitchen

tilbud 395,00 kr

Eva Solo
Eva Solo - Weather News

tilbud 3383,00 kr

Samsonite
Cosmolite Spinner 86 (4 hjul)

tilbud 420,00 kr

Sahaga
POPstar dab+, fm rds