Nobili


Art.nr. Kahler-3-1
Minste antall: 1 stk

Til vinterens mørke stunder presenterer vi en rekke stemningsfulle nyheter i vår Nobili-serie, som består av unike staker i keramikk. Alle er hånddekorerte med utallige hull i varierende størrelser.

Pris

Antall 1
Pris/stk 599,00

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Kähler

Det er over 175 år siden den første Kähler-vasen ble dreid på det lille pottemakeriet i Næstved. Det ble starten på et unikt designeventyr som gav gjenlyd over hele verden. Allerede i 1889 imponerte Kählers keramikk på verdensutstillingen i Paris, samme år som Eiffeltårnet ble oppført.

Det historiske Kähler-verkstedet var på 1800- og 1900-tallet et samlingspunkt for mange av tidenes største danske kunstnere, som f.eks. Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi og Kai Nielsen.


Vis samtlige produkter fra Kähler
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 599,00 kr

KÀhler
Gavepakke Hammershøi - termokanne med 4 krus

fr. 599,00 kr

KÀhler
Urbania lyshus i sett

fr. 800,00 kr

KÀhler
Gavepakke Hammershøi

fr. 457,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen Christmas Collectibles 2019

fr. 599,00 kr

KÀhler
Gavepakke Hammershøi  , green

fr. 299,00 kr

Georg Jensen
Telys-sett, gullbelagt