Holmegaard LUMI 4 armet lysestake, sort


Art.nr. Lumi 4343640
Minste antall: 1 stk

Lumi lysestaken er en nyfortolkning av den klassise lysestaken. Med utskiftbare glassmansjetter i forskjellige former og farger kan du skape ditt helt eget uttrykk.
Metall med sort pulverlakering og malt glass. Lysestaken leveres med 4 stk. lysmansjett, flat, smoke glass. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Pris 475,00 kr

Produktfarge

svart

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Holmegaard

Historien om Holmegaard glassverk begynte i 1825, da grev Christian Danneskiold-Samsøe søkt tillatelse fra kongen av Danmark for å etablere et glassverk på Holmegaard Mose. Imidlertid døde greven i 1823 uten å få et svar på søknaden. Hans enke, grevinne Henriette Danneskiold-Samsøe, besluttet å gå videre med prosjektet da, kort tid etter at hennes mann døde, fikk hun tillatelse fra Kongen til å etablere et glassverk. Fabrikken ble til å være plassert i myren fordi det var tilstrekkelig brensel der for fremstilling av de høye temperaturene som er nødvendig for glass ovn.


Vis samtlige produkter fra Holmegaard
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 540,00 kr

Holmegaard
Smoke Design with Light 25 cm

fr. 135,00 kr

Holmegaard
Holmegaard Juleserie

fr. 203,00 kr

Holmegaard
Lyslykter

fr. 457,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen Christmas Collectibles 2019

fr. 135,00 kr

Holmegaard
Vannglass

fr. 169,00 kr

Holmegaard
Skål