Le Creuset paiform 28 cm


Le Creuset paiform 28 cm
Art.nr. LECRE - 002-1
Minste antall: 1 stk

Paiform 28 cm | Le Creusets paiform i stentøy er ideell til tilberedning og servering av for eksempel grønnsaks- eller fruktpaier. Paiformen kan brukes ved temperaturer fra -18° til +260 °C Paiformen tåler både ovn, mikrobølgeovn og fryser. Paiformen er pakket i gaveeske.

Pris 240,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Le Creuset®

HISTORIEN OM LE CREUSET
Som resultat av en sterkt forankret håndverkstradisjon og kontinuerlig fokus på innovasjon, har Le Creuset siden 1925 vært anerkjent som leverandør av kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Den runde støpejernsgryten kalt Cocotte (fransk ord for gryte) var det første produktet som ble laget på fabrikken for 90 år siden. Gryten har blitt løpende forbedret, og er i dag verdensberømt for sitt ikoniske design og suverene funksjonalitet.


Volcanic var den første fargen som ble produsert på Le Creusets fabrikk i Frankrike. Fargen på den glødende flammen fra smeltet støpejern minner om fargen på flytende lava, noe som har vært inspirasjonskilde til den ikoniske fargen Volcanic. Denne fargen har vært Le Creusets varemerke siden 1925.

Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet. Le Creusets produktutvalg består i dag av kjøkkenutstyr i mange kategorier på tvers av materialer, farger og designer. Dette omfatter de velkjente støpejernsproduktene, stentøy, rustfritt stål og non-stick-gryter og -panner samt bakeformer, kjeler, kverner, vintilbehør og kjøkkenredskaper.


Fabrikken i Fresnoy-le-Grand er i dag en moderne støpejernsfabrikk med atskillige automatiserte prosesser. Den samlede produksjonen overstiger i dag 14 000 tonn per år! Fargeutvalget tilpasses de enkelte markedene, og det finnes i dag 120 forskjellige Le Creuset-farger.

Produkt- og fargeutvalget vokser i takt med trender og behov. I 2015 feirer Le Creuset 90-års jubileum, noe som markeres med lanseringen av Signature-serien, en serie støpejernsprodukter med oppdatert design og en rekke funksjonelle forbedringer. Den nye generasjonen av støpejern er en videreutvikling av de klassiske støpejernsproduktene fra Le Creuset.


Vis samtlige produkter fra Le Creuset®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 3383,00 kr

Samsonite
Cosmolite Spinner 86 (4 hjul)

tilbud 420,00 kr

Sahaga
POPstar dab+, fm rds

tilbud 599,00 kr

Kähler
Gavepakke Hammershøi - termokanne med 4 krus

tilbud 457,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen Christmas Collectibles 2019

tilbud 410,00 kr

Le Creuset®
Le Creuset Fatsett 18 cm og 26 cm

tilbud 189,00 kr

Eva Solo
Eva Solo To go cup