Øyo Grip


Art.nr. 05833 -1
Minste antall: 1 stk

Praktisk redskap for å ta ut langpanne, stekerist eller ildfaste former fra stekeovnen. Grip er laget i fulltang av stål hvor håndtaket er støpt direkte på stålskaftet slik at det ikke er noen åpning for at bakterier kan samle seg. For sikkerhets skyld skal Grip alltid brukes i par som tåler opptil 12 kg belastning ved bruk av begge. Håndtakene er gode å holde i og holder en lav temperatur slik at du trygt kan ta ut varm mat i fra stekeovnen. Grip har to hakk hvor det nederste hakket er til stekerist og det øverste hakket er til langpanner og ildfaste former. Kommer med en praktisk lærsnor til å henge de opp i slik at de kjapt og enkelt, alltid er for hånden.

Pris 169,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Øyo

I 1994 sliter Øyo med harde tider, og Kåres sønn og fjerde generasjon, Knut Olav, trår til. Bedriften lider av høye priser på råmateriale og det gjøres store ressurskutt, både i produktlinjer og av ansatte. I løpet av få år er bedriften på rett kjøl. Brødrene Øyo AS holder seg oppdatert på det siste av roboter og effektivisering, samt spennende samarbeid med Eivind Hellstrøm, kokkelandslaget og andre profiler.

Rundt 2014 kommer femte generasjon på banen, for første gang av det andre kjønn. Knut Olavs døtre, Karianne og Katrine, ser nye muligheter. Merkenavnet skal nå moderniseres og løftes til nye nivåer. Den kvaliteten produktene har skal vises i alle ledd.


Vis samtlige produkter fra Øyo
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 328,00 kr

CUE
Shantou

fr. 312,00 kr

CUE
Xian

fr. 609,00 kr

CUE
Lillesand

fr. 708,00 kr

CUE
Arendal

fr. 576,00 kr

CUE
Mars DAB

fr. 729,00 kr

CUE
Saturn DAB