Kaffepresse Adv. Vacuum Coffee Syst


Art.nr. ST1001698014
Minste antall: 10 stk

Dette er et kaffesystem med termos, kjele, kaffepresse og drikkekopper. Med dette settet får du nypresset kaffe på tur. Ta med varmt vann på den inkluderte termosen, eller bruk kjelen til å koke opp vann på brenner. Hell i kaffepulver, vent noen minutter og press ned. Dersom du ikke drikker opp all kaffen kan du helle den tilbake på termosen, og nyte den senere på turen. Inkludert i settet er: kjele med helletut og håndtak, kaffepresse, 500 ml termos, lokk til termosen med stort oppbevaringsrom til kaffepulver og to stk. drikkekopper. Settet kan enkelt pakkes sammen.
Settet er laget i rustfritt stål og plast, og er naturlig BPA- fri. Volum: 0, 5 liter.

Pris 560,00 kr

Produktfarge

Grå

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Material 18/8 rustfritt stål.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 259,00 kr

MerxTeam
Kaffetrakter 0,6

fr. 399,00 kr

Vinga of Sweden
Monte Presskanne Rød

fr. 272,00 kr

Stanley
Termokopp Trigger Action Mug 0,35L

fr. 320,00 kr

Stanley
Termokopp GO Ceramivac

fr. 320,00 kr

Stanley
Termos GO Ceramivac 0,5L

fr. 360,00 kr

Stanley
Termos GO Ceramivac 0,7L