EM77 presskanne 1 l.


EM77 presskanne 1 l.

Velg Variant

Art.nr. 811
Minste antall: 1 stk

EM presskanne har samme enkle formspråk som EM77 og rommer åtte kopper kaffe. Med sine doble vegger kan stempelkannen holde kaffen varm lenger. Når du serverer kaffe, åpner du lokket på kannen ved å dreie tappen på lokket og, etter servering, lukke kannen ved å snu lokket igjen.

Pris 720,00 kr

Produktfarge

White

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Designer Erik Magnussen
Serie EM77
Pleieråd Rengjør med varmt vann og evt. mildt oppvaskmiddel. Vask innvendig med en flaskebørste. Tørkes med en myk klut. Tåler ikke oppvaskmaskin.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 21x10.5 cm
Vekt 390 g
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 1016,00 kr

Toppoint®
Asobu kaldbrygget kaffe og te

Pris: 253,00 kr

MACMA
Igor - Kaffe- eller tepresse

Pris: 176,00 kr

PF Concept
Ivorie 600 ml presskanne kaffe

Pris: 857,00 kr

Bodum®
CHAMBORD 1L. Kaffetrakter 1L

Pris: 477,00 kr

Bodum®
JAVA 1L. Kaffetrakter 1L

Pris: 210,00 kr

PF Concept
Kone 600 ml mokka kaffetrakter