FOODIE smoothieblender 0.5 l.


FOODIE smoothieblender 0.5 l.

Velg Variant

Art.nr. Z00605
Minste antall: 1 stk

Med Foodie smoothieblender får du en brukervennlig og stilig hjelper på kjøkkenet,- ideell for å øke inntaket av frukt og grønnsaker i en travel hverdag. På få sekunder kan du blande favorittingrediensene dine i en jevn og forfriskende smoothie. Smoothieblenderen er laget av plasttypen tritan, som har den spesielle egenskapen at den ikke tar til seg lukt og farge, samt å være BPA- og ftalatfri. Bland alltid frukt eller grønnsaker med ønsket flytende væske.

Pris

Antall 1
Pris/stk 450,00
560,00

Produktfarge

White

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
RIG-TIG

RIG-TIG (EKTE på dansk) er et prisvinnende dansk merke med fokus på kjøkkenrelaterte produkter. Produktene opprettholder en fin balanse mellom estetikk og funksjon. RIG-TIG er en del av designhuset Stelton og samarbeider med kjente skandinaviske designere som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz m.fl.


Vis samtlige produkter fra RIG-TIG
Designer UNIT 10
Serie FOODIE
Pleieråd Koble fra apparatet og ta av blenderflaskemonteringen. Skyll flasken, lokk og bladenheten etter bruk i varmt vann og litt oppvaskmiddel. Flasken, bladenheten og lokket kan vaskes i oppvaskmaskin. Når du skal rengjøre motorenheten, bruker du en fuktig klut og tørker forsiktig av. Senk aldri motorenheten ned i vann eller noen annen væske.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 29.5x10.3 cm
Vekt 765 g
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 870,00 kr

Toppoint®
MS-10 | Muse Power Juicer 160 Watt

Pris: 372,00 kr

Exxent
Elektrisk kvern

Pris: 9004,00 kr

Exxent
Contact grill dobble, riflet

Pris: 4164,00 kr

Exxent
Frityr et basseng

Pris: 6108,00 kr

Exxent
Contact grill Panini, riflet

Pris: 160,00 kr

RIG-TIG
DRINK-IT drikkeflaske 0.75 l.