Oj Fillet Knife Fish 10,63""


Oj Fillet Knife Fish 10,63
Art.nr. 410975-94
Minste antall: 1 stk

Få retter er like gode som stekt makrell om sommeren, eller torskeloin med litt pepperrot om høsten. Imidlertid er det alltid en trussel når du spiser fisk - et skjær i sjøen som virkelig risikerer å ødelegge matopplevelsen. Bein! Harde, lange, skarpe og direkte farlige, kan de gi både uro og dårlige opplevelser.

Med en virkelig god filetkniv, unngår du beinene. For selv om det også kreves en viss fingerferdighet, hjelper det ikke hvis du ikke har en god filetkniv. En god filetkniv er skarp og spiss for å få tilgang til små skjulesteder med bein, men likevel ikke ødelegge fisken. Å filetere en fisk med en høykvalitets filetkniv kan være en ren nytelse. Måten kniven glir gjennom fisken og fjerner kjipe bein, kan være veldig oppmuntrende. Filetkniven kan også brukes til å skjære av membraner og fett fra et kjøttstykke. En filetkniv er med andre ord en skikkelig renser av ting som er kjedelige!

Dimensjoner: Knivblad 27 cm.

Pris 399,00 kr

Produktfarge

Steel

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledetid 3
Kvinner/Menn Unisex
Materialer Knivblad: Stål\nHåndtak: Akasietre
Land China
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.
Lagersaldo One size 4351 st

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 316,00 kr

Functional Form Favoritt Knivsett, 3 kniver

Pris: 304,00 kr

Collective Tools ostekniv

Pris: 1976,00 kr

Norden Knivsett_x000D_n(Stor kokkekniv og grønnsakskniv)

Pris: 553,00 kr

Functional Form Knivsett, 5 kniver

Pris: 395,00 kr

Functional Form Startsett, 3 kniver

Pris: 948,00 kr

Norden Knivblokk