BUDDY matboks


BUDDY matboks
Art.nr. Z00214
Minste antall: 1 stk

Praktisk og miljøvennlig matboks i rustfrit stål med rom i bento box stil. Matboksen består av ett stort rom, med ekstra romdeler, og ett mindre separat rom. Rommene gjør det mulig å pakke og arrangere forskellige dele av matpakken separat uten unødig bruk av plastfilm og stanniol. Dermed sparer du miljøet for engangsmateriale. Buddy lukkes med metallspenner, som er lette å åpne og lukke også for barn, og har en lille praktisk hank på toppen.

Pris 336,00 kr

Produktfarge

Steel

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
RIG-TIG

RIG-TIG (EKTE på dansk) er et prisvinnende dansk merke med fokus på kjøkkenrelaterte produkter. Produktene opprettholder en fin balanse mellom estetikk og funksjon. RIG-TIG er en del av designhuset Stelton og samarbeider med kjente skandinaviske designere som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz m.fl.


Vis samtlige produkter fra RIG-TIG
Designer RIG-TIG
Serie BUDDY
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin.
Tåler oppvaskmaskin Ja
Dimensjoner (BxH) 8.8x14 cm
Vekt 455 g
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 219,00 kr

Ln Matlåda Glas

Pris: 549,00 kr

Ln Matlåda 3-pack

Pris: 34,75 kr

Toppoint®
Lunchbox one 950ml

Pris: 68,00 kr

Toppoint®
Lunchbox fresh 1000ml

Pris: 32,95 kr

Toppoint®
Lunchbox sandwich

Pris: 52,50 kr

Toppoint®
Lunchbox 1.2L