Bris Ostesett Gull / Kobber / Sort


Bris Ostesett Gull / Kobber  / Sort

Velg Variant

Art.nr. 05881-1
Minste antall: 1 stk

Ostesettet for deg som ønsker de naturlige linjene og de skarpe løsningene. Settet inneholder 2 gull / kobber sortfargede ostekniver og en 30 cm lang serveringsplate i skifer. Leveres i gaveeske med magnetlokk. Inspirert av den norske naturen har BRIS-serien et rent og skandinavisk uttrykk. BRIS er den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, estetikk og desig

Pris 220,00 kr

Produktfarge

Gull

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Øyo

I 1994 sliter Øyo med harde tider, og Kåres sønn og fjerde generasjon, Knut Olav, trår til. Bedriften lider av høye priser på råmateriale og det gjøres store ressurskutt, både i produktlinjer og av ansatte. I løpet av få år er bedriften på rett kjøl. Brødrene Øyo AS holder seg oppdatert på det siste av roboter og effektivisering, samt spennende samarbeid med Eivind Hellstrøm, kokkelandslaget og andre profiler.

Rundt 2014 kommer femte generasjon på banen, for første gang av det andre kjønn. Knut Olavs døtre, Karianne og Katrine, ser nye muligheter. Merkenavnet skal nå moderniseres og løftes til nye nivåer. Den kvaliteten produktene har skal vises i alle ledd.


Vis samtlige produkter fra Øyo
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 312,00 kr

CUE
Xian

tilbud 328,00 kr

CUE
Shantou

tilbud 609,00 kr

CUE
Lillesand

tilbud 576,00 kr

CUE
Mars DAB

tilbud 708,00 kr

CUE
Arendal

tilbud 729,00 kr

CUE
Saturn DAB