Candle/room Spray Wilderness (6) Mix


Candle/room Spray Wilderness (6) Mix
Art.nr. 5392407914-00
Minste antall: 1 stk

Victorian Wilderness Duftlys/ Room Spray - Dekorativt duftlys og romspray med duft av ananas og pasjonsfrukt. Brenntid 30 timer.Duftlys:La aldri et brennende lys være uten tilsyn. Må holdes borte fra barn og kjæledyr. Glasset kan være varmt! Plasser derfor duftlyset på en varmebestandig overflate. Unngå trekk og brennbare materialer. For en mer tilfredsstillende brenning, bør veken trimmes hver tredje time.Romspray:Spray rett ut i luften.Romsprayen kan også brukes direkte på møbler av tekstil. Test den først på et mindre og lite synlig område for å unngå mulig misfarging.Holdes borte fra barn og kjæledyr.

Pris 389,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Victorian

Victorian setter fokus på en av våre sterkeste sanser, nemlig luktesansen - og de minnene man knytter til ulike dufter. Med de lekreste lys og duftpinner kombinert med de mest behagelige romduftene du kan tenke deg, finner produktene raskt sin naturlige plass som en del av interiøret i alle typer rom.


Vis samtlige produkter fra Victorian
Ledetid 3
Materialer 90% soyavoks, 5% duft, 5% vegetabilsk olje
Land China
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 379,00 kr

Victorian
Black Cedar Wood (6) Black

Pris: 349,00 kr

Victorian
Velvet Diffuser Nuit Noire (8) Black

Pris: 195,00 kr

Victorian
Velvet Room Spray Mademoiselle Vert (8) Green

Pris: 599,00 kr

Victorian
Leafy Amber (4) Pink

Pris: 389,00 kr

Victorian
Dreamia (6) Multi

Pris: 349,00 kr

Victorian
Velvet Diffuser Mademoiselle Vert (8) Green