Ida lysestake


Ida lysestake
Art.nr. 480
Minste antall: 1 stk

Ida, en elegant lysestake, har et funksjonelt håndtak som forbinder tallerkenen og holderen. Håndtaket på lysestaken gjør det enkelt å flytte rundt på holderen og skaper en visuell helhet. Form møter funksjon, og den tidløse geometrien til kammerlysestaken og den skålformede basen skjuler den dryppende voksen. Ikke bruk skarpe metallgjenstander når du rengjør lysestaken.

Pris 336,00 kr

Produktfarge

Black

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Designer Böttcher & Kayser
Serie Ida
Pleieråd Benytt en bomullsklut med mild såpe, og sørg for å skylle av alle såperester etter rengjøringen. Vennligst ikke benytt kokende vann, skuresvamper eller andre skarpe gjenstander når lysestaken rengjøres. Tåler ikke oppvaskmaskin. Vi anbefaler at lyset ikke brennes helt ned til bunn i lysestaken, da det kan misfarge staken.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 10x8.6 cm
Vekt 261 g
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 495,00 kr

Nappula lysestake 107

Pris: 495,00 kr

Nappula lysestake 183

Pris: 572,00 kr

Nappula lysestake 183

Pris: 419,00 kr

Nappula lysestake 107

Pris: 279,00 kr

Candle Holder 2-pack

Pris: 279,00 kr

Orrefors
Light Switch