Drinkmixser Happy Hour Komplett


Art.nr. ST1002107002
Minste antall: 10 stk

Dette er et cocktailsett som passer like godt på telttur som til grillfest i hagen. Settet består av en sitruspresse, shaker (887 ml) med lokk, 4 x isolerte drinkglass (207 ml) og målebeger. Alt kan enkelt pakkes sammen, slik at settet tar liten plass i sekken.
Alle deler er naturlig BPA- fri. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Pris 480,00 kr

Produktfarge

Grå

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Material 18/8 rustfritt stål.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 367,00 kr

Sagaform
Club Drinksett

fr. 340,00 kr

Sagaform
Club Shaker

fr. 167,00 kr

Sagaform
Club Drinksked

fr. 169,00 kr

Exxent
Cocktail Shaker 0,5

fr. 270,00 kr

Exxent
French Cocktail Shaker 0,5

fr. 44,25 kr

Exxent
Cocktailsil