Lommelerke Classic Flask 0,23 L


Lommelerke Classic Flask 0,23 L

Velg Variant

Art.nr. ST1000837127
Minste antall: 10 stk

Lommelerke i rustfritt stål med klassisk Stanley-utførelse. Flasken har skrukork som er hengslet, slik at du aldri mister den.

Pris 280,00 kr

Produktfarge

Matte black

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 575,00 kr

Hip Flaske 9x2,5x12 Cm

Pris: 476,00 kr

MACMA
Schack - Sjakkspill

Pris: 74,50 kr

MACMA
Tibod - Lommelerke

Pris: 93,50 kr

MACMA
Hip - Lommelerke

Pris: 209,00 kr

MACMA
Ellen - Flaske

Pris: 185,00 kr

MACMA
Bolso - Lommelerkesett