To Go Drikkeflaske


Art.nr. Eva Solo - drikkeflaske
Minste antall: 6 stk

Eva Solo drikkeflaske er 100 % tett og drikkeflasken er laget i BPA-fri plast som tåler maskinoppvask. Skrukorken skal vaskes for hånd. Inneholder 0,5 liter.

Pris

Antall 6
Pris/stk 180,00

Produktfarge

Black

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Eva Solo

Eva Solo skaper boligtilbehør og kjøkkenutstyr i eksklusiv dansk design som kombinerer estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet. Gjenstander som det er en nytelse å se på, bruke og eie.

Virksomhetens historie går helt tilbake til 1913, og Eva-merket slo igjennom for alvor i 1952 med en brød- og påleggsmaskin som ble en designklassiker. Den første av mange. I dag er produktene fordelt på forskjellige kolleksjoner som forhandles over hele verden. Men utgangspunktet er fortsatt det samme: estetikk, funksjonalitet og kvalitet.


Vis samtlige produkter fra Eva Solo
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 791,00 kr

Eva Solo
Nordic Kitchen

fr. 395,00 kr

Eva Solo
Eva Solo - Weather News

fr. 359,00 kr

Eva Solo
Nordic Kitchen Kitchen roll holder ,  cutting board

fr. 395,00 kr

Eva Solo
Funtionality, Quality & Good Design

fr. 599,00 kr

KÀhler
Gavepakke Hammershøi - termokanne med 4 krus

fr. 360,00 kr

Eva Solo
Funtionality, Quality & Good Design