Kopp Camping Mug


Art.nr. LV9535
Minste antall: 10 stk

Dette er en solid turkopp. Koppen er laget i rustfritt stål. Den har en solid hank for godt grep. Volum: 300 ml. Vekt: 100 gram. Størrelse: 75 x 90 x 105 mm.

Pris 79,50 kr

Produktfarge

Grå

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Lifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Material Rustfritt stål.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 55,00 kr

Sagaform
Stålkrus

fr. 67,50 kr

Bullet
Campfire krus

fr. 123,00 kr

Mec-gruppen
Sett med 2 termoskopper (200 ml)

fr. 72,00 kr

XD CollectionXD Eco+
Vintage krus emaljert

fr. 37,75 kr

Mec-gruppen
Americano Pure

fr. 184,00 kr

Lifeventure
Termokopp Thermal Mug 0,3L