Termokopp Master 0,5L


Art.nr. ST1002661002
Minste antall: 10 stk

Dette er en meget solid og kraftig termokopp med praktisk skrukork. Master er termokoppen for deg som krever det aller beste i holdbarhet og ytelse. Den robuste koppen rommer 0,5 liter, og passer fint både på tur, til skole og arbeid. QuadVac - isolasjonen sørger for at termosen holder innholdet riktig temperert i hele 12 timer.
Korken er lett å skru på, og er garantert lekkasjefri slik at du trygt kan ha den i sekken. Termokoppen holder innholdet varmt i 12 timer, kaldt i 16 timer og avkjølt i to dager. Den kan vaskes i oppvaskmaskin, og den passer i de fleste koppholdere.
Koppen er laget i kraftig 1.0mm rustfritt stål, og er naturlig BPA- fri. Volum: 0,5 liter.

Pris 400,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Material 1.0mm 18/8 rustfritt stål.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 50,00 kr

MOMENTI
Amsterdam

fr. 98,00 kr

MOMENTI
Rotterdam

fr. 90,00 kr

MOMENTI
Lexington

fr. 81,00 kr

MOMENTI
Leiden

fr. 81,00 kr

MOMENTI
Thorn

fr. 290,00 kr

Stanley
Stanley Termokopp one hand