Tilbehør Banner / Vepa


Tilbehør Banner / Vepa

Velg Variant

Art.nr. 2990-4
Minste antall: 1 stk

Keder for påsömnad å Banner / Vepa. Pris per meter. Aluminium skinne for montering av Banner / Vepa med kjeder. Pris per meter. Spennrulle for montering av aluminiumsskinne. Inkl. stropper. Pris per kolli. Metallstiften sydd inn i de ovennevnte og bunnen. Inkl. 2st borrelåsklips, 20mm, kvinnelige eller mannlige. Burdock, 20mm, kvinnelig eller mannlig. Frakt og toll avgift kan tilkomme.

Pris

Antall 1
Pris/stk 25,00

Produktfarge

Burdock

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Papex

PapEx er en av de største leverandørene av produkter innen expo, papir, display og emballasje i Skandinavia. Gjennom Storskalaproduksjon i Sverige og Nord-Europa kan de alltid tilby ledende materialer og trykketeknikker til gode priser, høy kvalitet og med sikre leveranser.


Vis samtlige produkter fra Papex
levering 8-10 dager
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 195,00 kr

Papex
Kiosk Flag / Flag Fasade

tilbud 7690,00 kr

Papex
Event Wall

tilbud 460,00 kr

Papex
Flag Digital Printed

tilbud 2,53 kr

Papex
Paper cup, Hot Cup biologisk nedbrytbar / Återvinningsbar

tilbud 18,00 kr

Papex
Bomullspose 145g

tilbud 1,78 kr

Papex
Plakat A2, A3