Gourmeteske


Art.nr. Cemo - 4524-1
Minste antall: 20 stk

Lekker hvit gaveeske med følgende innhold: Spekepølse Bacon, Spekepølse Rødvin, Olivenolje Chili, bruschetta, Tapenade og Chili Jam.
Inkludert takkekort/julekort med din logo og hilsen. Minimumsbestilling på 20 stk.

Pris 449,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Cemo

Det hele startet som en morsom hobby for over 25 år siden – på en kjøkkenbenk utenfor Kristiansand. I dag er CEMO AS en moderne produksjonsbedrift, som holder til på Mjåvann utenfor Kristiansand.
Kravstore mesterkokker og spesialister innen kjøtt og fisk, bruker og anbefaler våre krydderblandinger. Vi tilbyr også spesialkaffe fra eget kaffebrenneri og utsøkte, eksotiske teblandinger.

Vi kombinerer våre krydderblandinger, spesialkaffe og teblandinger i spennende gaveekser sammen med tilhørende kvalitetsprodukter.
Vår evne til å spesiallage blandinger, med eller uten firmalogo på etikettene, og skreddersy gaveesker, gjør oss til en svært anvendelig og kreativ firmagaveleverandør.


Vis samtlige produkter fra Cemo
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 499,00 kr

Cemo
Gourmeteske i tre

fr. 21,60 kr

Mec-gruppen
Boks med tradisjonelt mønster og nederlandske vafler

fr. 60,50 kr

Mec-gruppen
Åtte traditionelle nederlandske vafler

fr. 45,25 kr

Mec-gruppen
Åtte traditionelle nederlandske vafler