Rosendahl Global G-2 Kokkekniv og knivsliper.


Rosendahl Global G-2 Kokkekniv og knivsliper.
Art.nr. 17525 -1
Minste antall: 1 stk

Rosendahl Global G-2 Kokkekniv og knivsliper.

Pris 890,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Rosendahl

Siden 1984 har varemerket Rosendahl vært forbundet med funksjonell og stilren design til en overkommelig pris. Vår designfilosofi er å skape designprodukter som blir tilgjengelige bruksgjenstander som ikke er forbeholdt spesielle anledninger. Tvert imot synes vi at de skal være en integrert del av en vakrere hverdag. Det stiller krav til en høy kvalitet og til priser som er overkommelige.

DET IDEELLE MØTET MELLOM KREATIVITET OG STRUKTUR

Vår overbevisning er at god design oppstår i en balanse mellom kreativitet og struktur. Rosendahls design er et møte mellom kreative streker og stringente linjer. I et tett samarbeid med en rekke førende designere skaper vi designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradisjonen.

DESIGN MED HISTORIE

Vi står bak innovative nyskapelser til hjem og bord - fra unik munnblåst glassdesign, profesjonelt kjøkkenverktøy til den omfattende Karen Blixen Collection, som støtter finansieringen av nye utstillinger på Karen Blixen Museet i Rungstedlund.


Vis samtlige produkter fra Rosendahl
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 3383,00 kr

Samsonite
Cosmolite Spinner 86 (4 hjul)

tilbud 420,00 kr

Sahaga
POPstar dab+, fm rds

tilbud 599,00 kr

Kähler
Gavepakke Hammershøi - termokanne med 4 krus

tilbud 370,00 kr

Rosendahl
Grand Cru Presskanne

tilbud 198,00 kr

Rosendahl
Rosendahl Citruspresser

tilbud 457,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen Christmas Collectibles 2019