Lykt K1 nøkkelringlykt


Art.nr. LL8201
Minste antall: 10 stk

Dette er en liten håndlykt som passer perfekt på nøkkelknippet. K1 har en lysstyrke på 13 lumen og inntil 16 meters lyslengde. Lykten bruker 4 x Button Cell (LR41)- batterier, og den tennes/slukkes ved å skru på lyktehodet. Lykten er egnet for alle som trenger en liten lykt som passer på nøkkelknippet.Vekt: 10 gram. Driftstid: 0,25 time. Rekkevidde: 16 m. Leveres med batterier og nøkkelring.

LED: 1 x Low Power LED
Lysstyrke: 13 lumen
Driftstid: 0,25 time
Rekkevidde: 16 meter
IP - klasse: IPX4
Lengde: 43 mm
Vekt: 10 gram

Pris 79,50 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Material LED: 1 x Low Power LED
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 17,60 kr

Bullet
Retro premium nøkkelring med LED lys

fr. 29,70 kr

Bullet
Atria COB lykt med karabinkrok

fr. 9,90 kr

Bullet
Aquila nøkkelring med LED lykt

fr. 34,10 kr

Bullet
Bezou nøkkelring med lykt

fr. 7,42 kr

Mec-gruppen
Nøkkelring i form av en lyspære

fr. 18,20 kr

Mec-gruppen
Lommelykt med flaskeåpner, metall, LED-lys