TS Silk/Egypt. Cotton


Art.nr. CCSCT30
Minste antall: 10 stk

Dette er en ekstremt lett, romslig lakenpose for bruk på hotell, hostell, hytter, båter og fly Silke-Cotton lakenposen kombinerer egyptisk bomull og silke, to meget luksuriøse materialer. Resultatet blir en solid blanding: 55% silke og 45% egyptisk bomull. Den er noe tyngre og sterkere enn enn en lakepose i ren silke. Den tåler godt temperaturendringer, og føles myk mot huden.

Pris 800,00 kr

Produktfarge

Beige

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Cocoon®

Cocoon TravelSheets, og Sleeping Bags er resultatet av livslang erfaring innen reise. Historien begynner i 1989 med et klumpete, sammensydd, laken i bomull laget av grunnleggeren Daniel Salt.

?

Siden da har Cocoon vært gjennom forbedring og perfeksjonering som har ført til dagens vide kolleksjon av spesielt utviklede lakenposer av høy kvalitet og funksjonalitet som gjør dem til ideelle følgesvenner for eventyrere, reisende og fjellklatrere.


Vis samtlige produkter fra Cocoon®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 1120,00 kr

Cocoon
TS Silk

fr. 240,00 kr

Cocoon
Air Core Pillow Microlight

fr. 200,00 kr

Cocoon
Zippet Flat DocumentBags

fr. 240,00 kr

Cocoon
Laundry Bag City

fr. 320,00 kr

Cocoon
ML Cotton

fr. 960,00 kr

Cocoon
TS Merino Wool