Travel Pillow Nylon/Microfiber


Art.nr. CCSPM
Minste antall: 10 stk

Dette er en reisepute med mykt mikrofiberskall på den ene siden, og nylonskall på den andre siden. Puten har et mykt nylonskall ( på bunnen) og Polyester Microfiber-skall (på toppen), med et premium syntetisk fyll.

Pris

Antall 1
Pris/stk 160,00

Produktfarge

Grå

Antall

Størrelser Antall
25x35 cm
29x38 cm
33x43 cm

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Cocoon®

Cocoon TravelSheets, og Sleeping Bags er resultatet av livslang erfaring innen reise. Historien begynner i 1989 med et klumpete, sammensydd, laken i bomull laget av grunnleggeren Daniel Salt.

?

Siden da har Cocoon vært gjennom forbedring og perfeksjonering som har ført til dagens vide kolleksjon av spesielt utviklede lakenposer av høy kvalitet og funksjonalitet som gjør dem til ideelle følgesvenner for eventyrere, reisende og fjellklatrere.


Vis samtlige produkter fra Cocoon®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 69,00 kr

MerxTeam
Nakkepute med hette

fr. 13,20 kr

Bullet
Wave oppblåsbar pute

fr. 20,90 kr

Bullet
Detroit oppblåsbar pute

fr. 17,30 kr

Mec-gruppen
Oppblåsbar nakkepute

fr. 44,25 kr

XD Collection
Komfort sett for reisende

fr. 88,00 kr

Mec-gruppen
3-i-1multifunksjonell nakkepute med glidelås