ML Thermolite Performer


Art.nr. CCTLPM97
Minste antall: 10 stk

Dette er en ekstremt raskttørkende, fukttransporterende lakenpose med høy isolasjonsevne.Thermolite-materialet gir god varme og komfort, selv når det er fuktig. De hule fibrene fanger luft, som isolerer bedre. Thermolite tørker 20% raskere enn andre isolerende materialer, og 50% raskere enn bomull. Det transporterer fuktighet vekk fra kroppen til utsiden av stoffet, slik at fuktigheten kan fordampe raskere.

Pris 560,00 kr

Produktfarge

Glow

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Cocoon®

Cocoon TravelSheets, og Sleeping Bags er resultatet av livslang erfaring innen reise. Historien begynner i 1989 med et klumpete, sammensydd, laken i bomull laget av grunnleggeren Daniel Salt.

?

Siden da har Cocoon vært gjennom forbedring og perfeksjonering som har ført til dagens vide kolleksjon av spesielt utviklede lakenposer av høy kvalitet og funksjonalitet som gjør dem til ideelle følgesvenner for eventyrere, reisende og fjellklatrere.


Vis samtlige produkter fra Cocoon®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 152,00 kr

MOMENTI
Palo Alto

fr. 18,00 kr

MOMENTI
Handy

fr. 14,50 kr

MerxTeam
Klesrulle

fr. 8,80 kr

Bullet
Foldy sammenleggbar børste

fr. 59,50 kr

Bullet
Pakke poser, sett med 2

fr. 65,00 kr

Bullet
Reisesettet