Kikkert ScoutPlus 10x 25mm Compact


Art.nr. CSJD-025
Minste antall: 10 stk

ScoutPlus er en prisgunstig kikkert med god optisk kvalitet, som kan skilte med en portabel, kompakt størrelse. Kikkerten er utstyrt med totalt overflatebehandlede linser, hvilket gir skarpe og tydelige bilder med utmerket fargegjengivelse, og i tillegg har den sentrert fokusjustering med uavhengig diopterjustering på høyre okular for maksimal fokusfleksibilitet. Kikkerten er ideell til friluftsliv, sportsaktiviteter og konserter, og leveres med rengjøringsklut, halsreim, og et mykt futteral.

Pris 520,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Carson®

Carson Optical ble grunnlagt i 1990 av Richard Cameron. Med over 25 års erfaring i optikkbransjen, har Carsons team av ingeniører jobbet på spreng for å forbedret kundeopplevelsen innen optikk.

Selskapets produktlinje har vokst til å omfatte et bredere spekter av produkter og tilbehør som gjenspeiler behovene til sin kundebase.


Vis samtlige produkter fra Carson®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 236,00 kr

XD Design
Everest kikkert

fr. 413,00 kr

Marksman
Discovery 10 x 25 kikkert

fr. 228,00 kr

Elevate
Kain 10 x 25 monokikkert

fr. 305,00 kr

Bullet
8 x 32 kikkert

fr. 151,00 kr

Bullet
8 x 21 kikkert

fr. 75,00 kr

Bullet
4 x 30 kikkert