Drikkesekk Powderhound 12 12L


Drikkesekk Powderhound 12 12L
Art.nr. CB1338006000
Minste antall: 10 stk

Powderhound er en drikkesekk laget for bruk i vinter. Drikkebeholderen, slangen og munnstykket er isolerte for å hindre at drikke fryser når det er kaldt. Sekken er behagelig å bære og kan enkelt strammes med bryststroppen og magebeltet. Ski eller staver kan enkelt festes på utsiden av sekken.

Pris 1360,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Camelbak®

CamelBak startet med en oppfinner som het Eidson (ikke Edison). Det store gjennombruddet kom, i 1988, da han rett og slett angrep problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virker logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

CamelBaks ideer og innovasjoner vokser fortsatt ut fra denne tilnærmingsmåten. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet ? mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv ? har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.


Vis samtlige produkter fra Camelbak®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 657,00 kr

Quadra
SLX-Lite 10 Litre Hydration Pack

Pris: 1076,00 kr

Quadra
SLX Hydration Backpack

Pris: 747,00 kr

Quadra
SLX Hydration Daypack

Pris: 480,00 kr

Camelbak®
Drikkebeholder Crux Reservoir 3L

Pris: 400,00 kr

Camelbak®
Drikkebeholder Crux Reservoir 1,5L

Pris: 440,00 kr

Camelbak®
Drikkebeholder Crux Reservoir 2L