Space stol med side pose


Space stol med side pose
Art.nr. TIKSC1
Minste antall: 10 stk

Praktisk sammenleggbar aluminiums stol med sidelomme. Passer i ryggsekken og som håndbagasje med en vekt på 850 g. er denne stolen klart til å bli med deg hvor som helst når som helst. Perfekt til fotturer, camping, bilturer, grilling, piknik, konserter, sportsbegivenheter, stranden, fotturer, eller hvor du ønsker å dra. Designet og konstruert i en aluminiumlegering. Rammen gir solid støtte med en vektkapasitet på opptil 100 kg. 600D polyester setestoff med dobbel forsterket søm er slitesterk, fleksibelt og maskinvaskbar for enkel pleie. Den slitesterke 600D oppbevaringposen festes på hovedrammen med de medfølgende stroppene. Skaper ekstra lagringsplass under setet. Stolens allsidige design lar deg ikke bare feste vesken til stolen, meg også på ryggsekken, motorsykkel osv.. Oppbevaringspose er inkludert. Mål: 59 x 54 x 34/ 64 cm.

Pris 656,00 kr

Produktfarge

Blue

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
TIND

TIND er et konsept med produkter i kategorien tur og fritid. Gjennom TIND vil forbruker få tilgang på en rekke produkter rettet mot det å være ute, enten det er i parken eller om man skal ut på kortere dags- og overnattingsturer. I utviklingen av produktene har det vært fokus på kvalitet, og at man skal kunne oppleve høy grad av komfort når man er ute. Samtidig har det vært viktig å beholde et prispunkt som muliggjør å kjøpe tur og fritidsutstyr for alle, og til hele familien uten at prisen setter en stopper for det. Gjennom utvikling av TIND har det vært viktig at kunden skal oppleve kvaliteten allerede ved første øyekast, det er derfor laget en tydelig visuell profil som er gjennomgående sammen med sterke, tidsriktige farger og påkostet innpakning. Vi er sikre på at dette vil føre til økt salg i butikken, og gi et veldig positivt førsteinntrykk om det er en vare levert etter kjøp på nettbutikk. Dere vil finne brukerveiledning på norsk, engelsk og svensk i tillegg til merking av alle nødvendige godkjennelser på innpakning.


Vis samtlige produkter fra TIND
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 369,00 kr

Sagaform®
Bag And Mushroom Knife - Set

Pris: 519,00 kr

Oh Foldable Outdoor Skillet

Pris: 13,80 kr

Bullet
Epsy 3-i-1 skje, gaffel og kniv

Pris: 289,00 kr

Vinga of Sweden
Vildmarkspanne

Pris: 125,00 kr

XD Collection®
Utendørs Quattro-sett

Pris: 124,00 kr

XD Collection®XD Eco+
Rustfritt stål campingkopp