Overtrekk Stekehelle Sett 98 cm


Overtrekk Stekehelle Sett 98 cm
Art.nr. HM8859
Minste antall: 10 stk

Praktisk beskyttelsestrekk til kokeplatesettet ditt. Passer til stekepanner, inkludert brennere og ben, med en diameter på 98 cm. En praktisk snorlås holder beskyttelsen på plass mens det står ute.

Pris 640,00 kr

Produktfarge

Black

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Hällmark

Hällmark er et svensk varemerke for klassiske stekeheller og turtilbehør av høyeste kvalitet. Produktene er utviklet på en måte som gir trygg og sikker bruk, og den beste smaksopplevelsen uansett hvor du er. Stekehellene kan brukes på mange forskjellige måter, f.eks. over åpen ild, på grillen eller over en gassbrenner.

Du kan bruke den på fisketuren, på campingplassen, på stranden, på hytta eller i selskap med gode venner hjemme i hagen. Produktene er utviklet for å lage mat der maten smaker best, utendørs


Vis samtlige produkter fra Hällmark
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 519,00 kr

Oh Foldable Outdoor Skillet

Pris: 349,00 kr

Sagaform®
Ditte Deep Serving Plate, Grey/black

Pris: 46,45 kr

Toppoint®
Foldable cutlery in multitool

Pris: 42,15 kr

Toppoint®
Wristband Survival

Pris: 14,80 kr

Bullet
Epsy 3-i-1 skje, gaffel og kniv

Pris: 315,00 kr

Vinga of Sweden
Vildmarkspanne