DRINK-IT termoflaske Recycled Steel bottle


DRINK-IT termoflaske  Recycled Steel bottle

Velg Variant

Art.nr. Z00216
Minste antall: 1 stk

Drink-it-flasken er som en ekte superhelt i ryggsekken din! Med sin smarte skrukork er det en lek for hele familien å åpne og lukke ingen lekkasjer her! Flasken rommer 0,5 liter og veier nesten ingenting, noe som gjør den perfekt for dine eventyr. Uansett om du vil holde din favorittdrikk varm som en vulkan eller kald som et isfjell, er Drink-it den uunnværlige følgesvennen med sitt dobbelveggede termosflasketriks. Og det beste Den er laget av resirkulert stål, slik at du kan starte ditt eget bærekraftige eventyr i dag og redde planeten en slurk av gangen!

Pris 320,00 kr

Produktfarge

Blue

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
RIG-TIG

RIG-TIG (EKTE på dansk) er et prisvinnende dansk merke med fokus på kjøkkenrelaterte produkter. Produktene opprettholder en fin balanse mellom estetikk og funksjon. RIG-TIG er en del av designhuset Stelton og samarbeider med kjente skandinaviske designere som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz m.fl.


Vis samtlige produkter fra RIG-TIG
Designer Francis Cayouette
Serie DRINK-IT
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin, kun øverste skuff, max 55 °C.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 20x7.8 cm
Vekt 290 g
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 99,00 kr

MOMENTI®
Eindhoven

Pris: 119,00 kr

MOMENTI®
Waco

Pris: 233,00 kr

MOMENTI®
Waterloo

Pris: 97,00 kr

MOMENTI®
Wabasca

Pris: 129,00 kr

MOMENTI®
Geer Termos

Pris: 134,00 kr

MOMENTI®
Flanderen Drikkeflaske