Bildekor


Bildekor
Art.nr. mel-500-2
Minste antall: stk

Trenger du bildekor eller reklame til din bil, skapbil, lastebil, gravemaskin, bus eller tilhenger ? Kom til oss med din logo dine ideer og vi skal hjelpe deg med utformingen. Vi kan printe og montere alt fra enkelt bildekor til helfoliering av bil. Vi gjør alt fra enkel dekor, som firmanavn i en farge til helfoliering. Valget av dekor avgjør vårt valg av folie, og vi bruker folie som vi gir garanti. Det gjelder folie og vårt arbeid.

Er det bilder eller farger vi må printe, så laminerer vi alltid folien etter 3M sine retningslinjer, og vi vet da at kunden får en bil som har like god farge på bilde / logo etter 3 år - som når den hentes, dagen etter foliering. Bruker du bilen mye på jobb er det viktig å tenke på bilen som en markedskanal, og da er kanskje ikke 10-15 000,- i 3 eller 5 år mye, sammenliknet med andre kanaler som avis, tv eller radio?

Vi kan bistå deg så dekoren blir en del av leasingen, så de (f.eks) 10.000,- du skal bruke, koster deg ca. 150,- pr. måned i 5 år! Ikke rare annonsen eller reklame du får for det.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 0,00 kr

Fasadeskilt

Pris: 0,00 kr

Byggeskilt

Pris: 0,00 kr

Arenareklame

Pris: 0,00 kr

Vindusdekor

Pris: 0,00 kr

Søyleksilt