Fasadeskilt


Fasadeskilt
Art.nr. Mel-1000-1
Minste antall: stk


Fasadeskilt kan være alt fra et flatt enkelt skilt, til lysskilt med lys i bokstaver / logo, eller LED lys som lyser inn i veggen, bak bokstavene. Til en lavere investeringskostnad kan du få et flott skilt i aluminium, ibond eller acryl, som kan festes direkte på vegg eller vi kan legge et avstandstykke mellom vegg og bokstaver. Vi legger på folie eller lakkerer etter ditt ønske.

Her er det viktig å bruke vår kompetanse, slik at du velger riktig produkt.
Viktig å tenke over hvor lenge du skal bli i bygget, og se på skiltet som en investering, avskrevet over 5-10 år.
Lysskilt koster kanskje 30 000,- , men 6000,- p.a., for å fortelle dagens og morgendagens kunder hvor du er, er kanskje ikke for mye?

Som for byggeskilter og søyleskilter, monterer vi på rett måte til rett tid, og det er en billig investering å vite at skiltet henger på veggen også etter høststormen.

Ta gjerne kontakt i skjemaet "Still ett spørsmål" nedenfor.

Du kan også ta kontakt med en av våre selgere
her
for å få mer informasjon og pristilbud.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 0,00 kr

Bildekor

Pris: 0,00 kr

Byggeskilt

Pris: 0,00 kr

Arenareklame

Pris: 0,00 kr

Vindusdekor

Pris: 0,00 kr

Søyleksilt