Byggeskilt


Byggeskilt
Art.nr. Mel-1001-1
Minste antall: stk

Byggeskilter er fellesbetegnelsen på skilter, som står en kortere periode, for å informere om byggeprosjekter som er i ferd med å bli realisert.
Vi levere her byggeskilter etter samme HMS-standard som leverandører til Statens Vegvesen. Vi vurderer størrelsen på fundament, i forhold til plassering (vind) og skiltets størresle ( skiltflate og høyde).

3 mm aluminiumsplater eller skiltsystemet vegvesenet bruker, sikrer oss det beste og sikreste for våre kunder.

Vi gjennomfører SJA (sikker jobbanalyse) før montering, slik at vi fortsatt kan opprettholde vår null visjon for skader og ulykker. Våre ansatt har gjennomført kurs i betjening av lift, og vi har selvsagt forsikringene i orden om det skulle skje en skade eller ulykke.

Ta gjerne kontakt i skjemaet "Still ett spørsmål" nedenfor.

Du kan også ta kontakt med en av våre selgere
her
for å få mer informasjon og pristilbud.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 0,00 kr

Bildekor

Pris: 0,00 kr

Fasadeskilt

Pris: 0,00 kr

Arenareklame

Pris: 0,00 kr

Vindusdekor

Pris: 0,00 kr

Søyleksilt