Dekkmarkør


Dekkmarkør
Art.nr. 68101
Minste antall: 500 stk

Nå har vi en ny smart dekkmarkør! Man bør skifte dekkene slik at dekkene som før satt fremme flyttes bak og vice versa for å få jevn slitasje, dersom det ikke er større forskjell i mønsterdybde/grep. Da skal de beste dekkene sitte bak på bilen. Dekkene bør også rulle i samme retning, så man skal holde dekkene på samme side av bilen. Derfor er det smart å holde styr på hvor dekkene satt før man fjernet dem. 1-4-fargetrykk eller fototrykk. Mål: 120 x 100 mm. Maks. trykkoverflate: 29 x 45 mm x 4 st

Pris

Antall 500 1000 2500
Pris/stk 2,90 2,70 2,51

Produktfarge

Hvit

Logomerking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon




Plastprint

Plastprint produserer og trykker et bredt spekter av profilprodukter og står for svensk kvalitet og en trygg, rask service. Plastprint leverer "verdens beste reklameplassering" så bruk produktene deres som budbringere for budskapet ditt og se at det spres i lang tid fremover.


Vis samtlige produkter fra Plastprint
Vekt 17 gram
Levering Med trykk 3 uker.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.
Lagersaldo Finns i lager

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.



Lignende produkter

Pris: 9,60 kr

Bullet
Kym nøkkelring med dekkdybdemåler

Pris: 132,00 kr

XD Collection®
Nødlys med hammer

Pris: 301,00 kr

XD Collection®
Førstehjelpssett til bil i 47 deler

Pris: 1,67 kr

Plastprint
Hanger Kontakt 70x55 mm

Pris: 5,72 kr

Profile Production
Bilduft

Pris: 7,46 kr

Stilo
Penneholder for bil