Hodelykt MH11 1000lm Grå/Sort


Hodelykt MH11 1000lm Grå/Sort
Art.nr. LL500996
Minste antall: 10 stk

Denne lykten er en super lykt for de som ønsker en sterk hodelykt med batteripakken i front. Lykten har 750 lumen i drift og 1000 lumen i boost.

Pris 1999,00 kr

Produktfarge

Grå / sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 66,00 kr

MerxTeam
LED hodelykt

tilbud 38,95 kr

MEC Profil
Hodelykt med kraftig 8 COP LED-lampe

tilbud 41,85 kr

MEC Profil
Hodelykt med 5 LED-lamper

tilbud 72,50 kr

MEC Profil
Hodelykt i metall, LED-lampe

tilbud 61,50 kr

XD Collection®XD Eco+
COB hodelykt

tilbud 111,00 kr

XD Collection®
Everest hodelykt