Hodelykt MH2 100lm


Art.nr. LL501511
Minste antall: 10 stk

Dette er en komfortabel og enkel hodelykt med maksimal lysstyrke på 100 lumen. Med en vekt på 105 gram, er Ledlenser MH2 en meget lett hodelykt som egner seg godt til både hverdags- og tur. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, og den har transportlås for å unngå at den tennes under transport. Den har både hvitt og rødt lys.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 40 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 10 timer. Maksimal lysstyrke er 100 lumen som gir godt lys ut til 100m. MH2 har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Blink. Den bruker 3 x Micro (AAA) 1,5V - batterier.  Lykten veier 105 gram. Leveres med batterier.

LED: 1 x Power LED
Lysstyrke: 100 - 15 lumen
Driftstid: MAX: 40 t - MIN: 10 t
Rekkevidde: 100 - 30 meter
IP - klasse: IPX6
Vekt: 105 gram

Pris 280,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 240,00 kr

Led Lenser
LedLenser NEO

fr. 890,00 kr

Led Lenser
LedLenser Hodelykt H8R

fr. 590,00 kr

Led Lenser
Led Lenser Hodelykt H6

fr. 59,00 kr

MerxTeam
LED hodelykt

fr. 103,00 kr

XD Collection
Everest hodelykt

fr. 78,50 kr

Mec-gruppen
Hodelykt i metall, LED-lampe