Hodelykt MH10 600lm


Art.nr. LL5008564
Minste antall: 10 stk

Dette er en lett, oppladbar hodelykt som passer perfekt til hverdagsbruk såvel som til tur. Med en vekt på kun 158 gram, er Ledlenser MH10 en meget lett hodelykt. Lykten har opptil 600 lumen, og en rekkevidde på 150 meter. MH10 er egnet for brukere som trenger en oppladbar lykt som er perfekt til tur- og hverdags.

Lykten kan bruke med oppladbare Li - ion batterier (medfølger), og den lades via USB - kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og ladestatus. Med Advanced Focus System og Rapid Focus kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 120 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 10 timer. Maksimal lysstyrke er 600 lumen som gir godt lys ut til 150m. Lykten er også  utstyrt med bakovervendt lys, som sørger for at du blir sett av andre når du beveger deg utendørs i mørket.

iH8R har tre lysprogrammer: Power, Mid Power og Low Power. Lykten veier 158 gram. Leveres med batterier, USB - ladekabel og taske.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 600 - 10 lumen
Driftstid: MAX: 120 t - MIN: 10 t
Rekkevidde: 150 - 20 meter
IP - klasse: IPX4
Vekt: 158 gram

Pris 880,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 240,00 kr

Led Lenser
LedLenser NEO

fr. 890,00 kr

Led Lenser
LedLenser Hodelykt H8R

fr. 590,00 kr

Led Lenser
Led Lenser Hodelykt H6

fr. 59,00 kr

MerxTeam
LED hodelykt

fr. 75,50 kr

Mec-gruppen
Hodelykt i metall, LED-lampe

fr. 59,00 kr

Mec-gruppen
Hodelykt med kraftig 8 COP LED-lampe