Hodelykt XEO 19R sort m/tilbeh.


Art.nr. LL7219RG
Minste antall: 10 stk

Dette er en multifunksjonell hodelykt med oppladbare batterier. XEO19R er en førsteklasses hodelykt med overlegen lysstyrke og skarpt lys. Med en lysstyrke på hele 2000 lumen og en rekkevidde på 300 meter, lyser XEO19R opp store områder. Den er utstyrt med to meget kraftige lys kanoner som kan stilles inn og fokuseres uavhengig av hverandre, noe som fører til skreddersydd belysning.

XEO19R er egnet for brukere som trenger en meget kraftig lykt, og som forventer en hodelykt av god kvalitet. Den passer perfekt til all type utendørs aktiviteter som terrengsykling, skiløping, toppturer og lignende. Lykten er multifunksjonell og svært allsidig i bruk; takket være omfattende tilleggsutstyr som er inkludert kan lyktehodet brukes som enten hjelm - eller hodelykt, håndholdt lykt eller lommelykt som kan festes på stativ og brukes som arbeidslykt, eller den kan brukes som GoPro - lys.

Lykten kan bruke med oppladbare Li - ion batteri (medfølger), og den lades via USB - kabel. Batteripakken kan også brukes som en praktisk ladebank til eks. mobiltelefon.

XEO19R har Advanced Focus System slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. I tillegg har den automatisk tilpasning av lyset etter forholdene på grunn av Optisense - teknologien for automatisk dimming. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, og den er enkel å betjene ved hjelp av femtrinns bryteren bytter du hurtig mellom hver av lysfunksjonene.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 20 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 4 timer. Maksimal lysstyrke er 2000 lumen som gir godt lys ut til 300m. Leveres med Li-ion batteri/batteriboks, kort adapterkabel, forlengelseskabel, renseklut/-børste, hjelmfeste sett og neoprenetui til batteri.

LED: 2 x Xtreme Power LED
Lysstyrke: 2000 - 200 lumen
Driftstid: MAX: 20 t - MIN: 4 t
Rekkevidde: 300 - 100 meter
IP - klasse: IPX6
Vekt: 478 gram

Pris 3040,00 kr

Produktfarge

Sort / Grønn

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Material PC, elastisk stoff
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 240,00 kr

Led Lenser
LedLenser NEO

fr. 890,00 kr

Led Lenser
LedLenser Hodelykt H8R

fr. 590,00 kr

Led Lenser
Led Lenser Hodelykt H6

fr. 59,00 kr

MerxTeam
LED hodelykt

fr. 103,00 kr

XD Collection
Everest hodelykt

fr. 78,50 kr

Mec-gruppen
Hodelykt i metall, LED-lampe