Hodelykt H14R.2, 1000 lm, ES


Art.nr. LL7299-R
Minste antall: 10 stk

Dette er en oppladbar og komfortabel hodelykt. Lykten leveres med tverrbånd til hodestrikken for individuell tilpasning, og H14R.2 er egnet for brukere som trenger en komfortabel, oppladbar hodelykt til hverdags- og arbeid. Maksimal lysstyrke er 1000 lumen, som gir godt lys opp til 300 meter.

Lykten kan brukes med oppladbare Li - ion batterier (medfølger) og den lades via USB - kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og lade-/batteristatus, slik at du har full kontroll over strømstatus  til enhver tid.

H14R.2 har Advanced Focus System og Speed Focus slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, samt at den har en multifunksjonell bryter på baksiden.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 35 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 6 timer. Maksimal lysstyrke er 1000 lumen som gir godt lys ut til 300m. Lysintensiteten kan dimmes helt ned ved hjelp av regulatoren på batterikassen, og således tilpasses enhver situasjon.

H14R.2 har fire lysprogrammer: Power, Low Power, Boost og Blink. Lykten veier 340 gram. Leveres med batterier og USB - kabel.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 1000 - 60 lumen
Driftstid: MAX: 35 t - MIN: 6 t
Rekkevidde: 300 - 70 meter
IP - klasse: IPX4
Vekt: 340 gram

Pris 1400,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Material Aluminium, elastisk stoff
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 240,00 kr

Led Lenser
LedLenser NEO

fr. 890,00 kr

Led Lenser
LedLenser Hodelykt H8R

fr. 590,00 kr

Led Lenser
Led Lenser Hodelykt H6

fr. 59,00 kr

MerxTeam
LED hodelykt

fr. 103,00 kr

XD Collection
Everest hodelykt

fr. 78,50 kr

Mec-gruppen
Hodelykt i metall, LED-lampe